Σχετικά με μας

Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΙΣΤΗ ιδρύθηκε το 1977 και αποτελείτε απο ανθρώπους που αγαπούν το θεσμό και τον υπηρετούν με πραγματικό ενδιαφέρον για τον ανθρωπο.

Αποτελείτε απο ανθρώπους που ξέρουν οτι ασφάλεια για τον πελάτη, ΔΕΝ σημαίνει προθυμία μόνο όταν γίνετε το συμβόλαιο (όπου όλοι τότε είναι πρόθυμοι) άλλα και όταν έρθει η στιγμή να αποζημιωθεί ο πελάτης.

Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΙΣΤΗ στηρίζεται οικονομικά σε οκτώ (8) Αντασφαλιστικές εταιρείες άλλα διατηρόντας πάντα τη νομική διοικητική και οικονομική αυτοτελειά της.

Η φιλοσοφία μας  "ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΜΕΣΩΣ"

Αυτή είναι με δυο λέξεις η φιλοσοφία της ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΙΣΤΗΣ Δεν είναι απλά μια θεωρία άλλα την έχουμε κάνει και πράξη.

Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΙΣΤΗ είναι η μόνη ασφαλιστική εταιρεία που πέτυχε την είσοδο της και τη παραμονή της στην αγορά του ΧΑ με δημόσια εγγραφή.

Είναι η μόνη εκ των εισηγμένων ασφαλιστικών εταιρειων στο ΧΑ που βελτίωσε την οικονομική της θέση απο την εφαρμογή των Διεθνών λογιστικών προτυπων (+13%) έναντι απώλειας όλων των άλλων "μεγάλων" εταιρειών (από -76,9% έως και -181,3 %)

Εχει συμμετοχή μιας μεγάλης Ελληνικής Τράπεζας με 30% στο κεφαλαιό της

Εχει σταθερή διοίκηση με σταθερές αρχές και πολιτικές, που δεν αλλάζουν με αποτέλεσμα οι πελάτες και οι συνεργάτες μας δεν αιφνιδιάζονται και δεν καλούνται ξαφνικά να "πληρώσουν τη νύφη..."

Πάνω από όλα η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΙΣΤΗ είναι απο την ημέρα της ιδρυσής της εως και σημερα 100% ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Προσφέρουμε προιόντα και υπηρεσίες που δίνουν το δικαίωμα σε κάθε Ελληνα να μην αγοράζει από φορείς ξένων συμφερόντων.

Αν δεν σκεφτόμαστε ΕΛΛΗΝΙΚΑ δεν δικαιούμαστε να διαμαρτυρόμαστε γιατί δεν σκέφτονται ΕΛΛΗΝΙΚΑ οι ξένοι. Δεν στέκει η απαιτησή μας να είναι οι ξένοι πιο φιλέλληνες από τους Ελληνες.

Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΙΣΤΗ δεν αποτελει προσωπική περιουσια του καθένα Κανείς δεν εχει το 51 % και η αντιληψη το "αφεντικό " και οι άλλοι ειναι αποκλεισμένη. Ενας από τους μεγαλύτερους μετόχους είναι μια απο τις μεγαλύτερες και ταχυτατα αναπτυσσόμενες τράπεζες.

 

Μαγιάφας Μπάμπης

 Τηλ 6936 621 161

 


Τηλ επικοινωνιας Συντονιστικού κέντρου  

Απο σταθερό τηλέφωνο : 801 11 01234 

Από κινητό τηλέφωνό : 210 99 71 829

 

* Τα αναγραφόμενα σε αυτές τις ιστοσελίδες αποτελούν περίληψη των υπηρεσιών που προσφέρει η εταιρεία στους ασφαλισμένους της.

Σε κάθε περίπτωση ισχύουν πάντα οι όροι που περιγράφονται αναλυτικά στο κάθε συμβόλαιο ξεχωριστά.